Hulp nodig? Bel gratis 24 uur per dag 0800-2000 | Direct nood? Bel 112Deze site direct verlaten

26 mei 2020

Nieuw: chatten met Veilig Thuis

Veilig Thuis is 24/7 bereikbaar via 0800 2000. Maar bellen kan lastig zijn. Tijdens deze periode dat we meer met elkaar thuis zijn, willen wij een extra mogelijkheid bieden om contact op te nemen met Veilig Thuis. 

Voor wie?

De chat is bedoeld voor mensen die te maken hebben met huiselijk geweld of kindermishandeling en voor omstanders. Via de chat kunt u advies vragen over een (mogelijk) onveilige situatie. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. U kunt via de chat geen officiële melding doen; daarvoor hebben we meer gegevens nodig dan we via de chat kunnen uitwisselen. Tijdens het chatten kunnen wij wel adviseren over het doen van een melding. 

100% anoniem

Het chatten met Veilig Thuis is 100% anoniem. Wij weten niet wie u bent en dit hoeft u ons ook niet te vertellen. Het chatgesprek is niet terug te herleiden naar u als persoon.