Hulp nodig? Bel gratis 24 uur per dag 0800-2000 | Direct nood? Bel 112Deze site direct verlaten

Toegankelijkheid

Wij vinden het belangrijk dat zo veel mogelijk mensen toegang hebben tot onze informatie en diensten. Daarom besteden wij veel aandacht aan de digitale toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van onze website. Op 11 april 2023 lanceerden wij deze nieuwe website. Deze nieuwe website is qua techniek en vormgeving digitoegankelijk. De teksten, documenten en video’s bieden wij zoveel mogelijk digitoegankelijk aan. Daar waar dat (nog) niet kon, vind je een duidelijke melding bovenaan de pagina.

Toegankelijkheidsonderzoek

Als Veilig Thuis Gelderland-Zuid willen wij volledig voldoen aan de overheidsstandaard toegankelijkheid WCAG 2.1 op niveau AA. Er is een onafhankelijk handmatig toegankelijkheidsonderzoek uitgevoerd in het najaar van 2020. Dit onderzoek is uitgevoerd door digitaalEHBO.nl. Oplossingen voor de knelpunten uit dit onderzoek zijn meegenomen bij het opzetten van onze nieuwe website.

In het eerste kwartaal van 2023 zal digitaalEHBO onze nieuwe website opnieuw testen op digitoegankelijkheid.

Probleem met de toegankelijkheid van deze website?

Ervaar je een toegankelijkheidsprobleem op onze website? Neem dan contact op via communicatie@ggdgelderlandzuid.nl. We kijken dan samen of we je kunnen helpen aan de juiste informatie.