Hulp nodig? Bel gratis 24 uur per dag 0800-2000 | Direct nood? Bel 112Deze site direct verlaten

06 april 2023

We hebben een nieuwe website!

Met trots presenteren wij onze nieuwe website, die vanaf nu voor iedereen te gebruiken is.

Minder en makkelijker

We hebben ons best gedaan om de teksten makkelijker en begrijpelijker te maken. Je kunt de website bijvoorbeeld ook gebruiken als je (tijdelijk) je handen niet kunt gebruiken. En als je kleurenblind, doof of slechtziend bent. De zoekfunctie op de homepage helpt je snel de informatie te vinden waar jij naar op zoek bent. De website is overzichtelijker, zo ‘verdwaal’ je minder snel.

Help ons verder met onze website

Kun je iets niet vinden of werkt iets niet? Lees je wollige of omslachtige teksten? Laat het ons weten. We blijven de website continu verbeteren. Zo blijft onze website actueel, relevant en toegankelijk.